Ski Amadé

Ubytování

Ve Wagrainu můžeme doporučit 4* Sport hotel Wagrain. Leží pouhých 400 metrů od nákupních možností a k dolní stanici lanovky je to okolo 200 metrů stejně jako k zastávce skibusu. Běžkaři mají své trasy připraveny 300 metrů od hotelu.

 

Tento hotel je vhodný pro rodiny s dětmi a sportovně založené hosty. Po dni stráveném na svazích si ubytovaní mohou dopřát relaxaci ve welness centru, kde je krytý bazén, dětský bazén a nebo si zaplavat ve vyhřívaném venkovním bazénu. Samozřejmostí je internetové připojení v celém hotelu a bezplatné parkování u hotelu.


Další nabídkou je hotel Hahnbaum 3* , který se nachází v obci St. Johan im Pongau. Leží ve výšce 1200 metrů a do centra je to 6 kilometrů. Výhodou hotelu je, že leží hned vedle sjezdovky a dvousedačkové lanovky. Když jsou dobré sněhové podmínky můžete sjet s lyžema až přímo k hotelu.


Hotel prošel nedávno rekonstrukcí a i zde si mohou ubytovaní vychutnat relaxaci v malém welness centru. Pokoje jsou útulně zařízené a všechny jsou nekuřácké. Vybírat můžete z dvoulůžkových až po rodinné pokoje. Parkování je u hotelu zdarma stejně jako internetové připojení.


Mezi návštěvníky jsou oblíbené především penziony. Penzion Kodl leží na okraji městečka Maria Alm. Do centraje to 800 metrů, ale zato vás uchvátí nádherný panoramatický výhled. Tento malý a útulný penzion je vzdálen 600 metrů od lyžařského vleku. Bílá stopa je něco okolo 200 metrů a zastávka skibusu také 200 metrů. Pokoje jsou jednoduššího vybavení a k dispozici je stravování snídaně. Parkování u penzionu je v ceně pobytu.


Posledním typem ubytování, o kterém se zde zmíníme, jsou apartmány. Krásný Dům Holzmannhof se selským statkem, leží 600 metrů od centra střediska Flachau. Díky selské usedlosti si mohou hosté koupit a ochutnat domácí bio produkty. V domě naleznete fitness a aprtmány pro 2 až 4 osoby. 


Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem se sporákem, lednicí, myčkou nádobí a dalšího potřebného vybavení. Ve společenské místnosti můžete posedět s přáteli u sklenky dobrého pití. V ceně je také parkování u domu.



Ski Amadé

Ski Amadé je největší rakouská oblast, kterou znají především milovníci zimních sportů. Web o Amadé se snaží představit vám některá jeho střediska s informacemi a zajímavostmi.

Další odkazy

Jaruška píše o Rakousku

Blog o lyžování v Rakousku od Jarušky. Popisy jednotlivých středisek a fotografie z nich.


Aktuality z Rakouska

Aktuální informace z rakouských zimních středisek v českém jazyce.